Acı sürpriz…

Acı sürpriz…

Ailelere bebek sürprizi için haber vermeden yola çıkmışlar…


Aynı toprağa baş koydular paylaşan: zeki-karadeniz

Akşam saat 03.30 sularında Bandırma Ticaret Borsası önünde meydana gelen trafik kazasında bir ailenin tümüyle yaşamını kaybetmesi yankıları sürüyor.

Bandırma Cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili soruşturmayı tamamlaması ardından cenazelerin defini için izin verilmesi üzerine kazada hayatını kaybeden Selçuk Çevik, eşi Şeyda Çevik, bebekleri Alper Çevik ve Baldızı Sevda Ören’in cenazeleri Bandırma Devlet Hastanesinden alınarak Sunullah Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirahat gâhlarına defnedildiler.

 Bandırma Şehir Mezarlığı doldu taştı

Bandırma’da son zamanların en elim trafik kazası kurbanlarının cenazesi doldu taştı.

Aslen Külefli köyü eşrafından olan Bankacı Selçuk Çevik’in Külefli, Bandırma, Edincik, Erdek ve çevre köylerden gelen yakınları, Aslen Kızıksalı olup uzun yıllardır Sunulah mahallesinde oturan Baldızı Sevda Ören, eşi, çocukları, Manyas, Kızıksa ve Bandırma dan eş ve dostları, Ankara Sanatoryum Hastanesi Sağlık personeli olan eşi Şeyda Çevik’in Bandırma ve Manyas çevresindeki eş ve dostları Bandırma Şehir Kabristanlığında aynı ada, aynı parsel içinde yan yana kazılan mezarları başında birlikte gözyaşı döktüler.

Sürpriz yapmak istemişler

Selçuk Çevik’in Ankara da ki Banka iş arkadaşlarının Bandırma şehir mezarlığındaki törende yaptıkları açıklamada ``Yeni doğan bebeklerini ailelerine göstermek için sürpriz yapmak istemişler, Perşembe - Cuma günü için 2 günlük izin alarak, Cumartesi ve Pazar’ı da değerlendirerek ailelerine sürpriz yapmak için akşamdan yola çıkmışlardı.’’ Derken sevdiklerine kavuşmaya ramak kala trafik canavarına kurban gidecekleri bu sevgi coşkusu sürpriz ’de yoktu.

Anne Nazlı Çelik ‘’Böylemi gelecektin yavrum…’’

Bankacı Selçuk Çevik’in Külefli’de yaşayan Babası Kani Çevik, Kardeşleri Kenan Çevik, yeğenleri Eskişehir’de Astsubay olarak görev yapan ağabeyi Engin Çevik metanetlerini kaybetmeden dramı yaşarken Bandırma Adliyesinde Ağır Ceza Mahkemesi Sekretaryalarını yapan kız kardeşi Nalan Çevik’in kollarında kabristana gelen acılı annesi Nazlı Çevik, ``Böylemi gelecektin, yavrum…``diyerek cenazeye katılan herkesin yüreğini sızlattı.

Trafik canavarı kurbanlarının diğer tarafında ise Baldız ve Kardeş olarak yeni doğan Alper bebeğe yardımcı olmak için Ankara’da bulunan teyze Sevda Ören’in ocağına düşen ateşti.

Sevda Ören ile aynı köy, Kızıksa eşrafından olan ve Bandırma’da bir meşrubat ana bayiinde çalışan acılı eş Saffet Ören, ŞMG öğrencisi Tuğçe Ören(17) ile Etimaden Orta Okulu öğrencisi Buse Ören(12) kızlarının annelerini kaybettikleri kazada kimi teselli edeceği noktasında ikilemde kaldı.

Tuğçe ile Buse yan yana dizilen kabirlere bıraktıkları en sevdikleri varlıklar, Anne, Teyze, Enişte ve yeğenlerine veda etmek o kadar kolay değildi.

Elim bir trafik kazası 3 yetişkin insan ile bir bebeği aynı anda aldı. Sevinç ve coşku paylaşılmak adına çıkılan bir yolculuğun sonunda tarifi mümkün olmayan acılar yüreklerde derin yaralar bıraktı.

Bandırma Menşet olarak başından itibaren an be an takip ettiğimiz elim trafik kazası sonrası hakkın rahmetine kavuşanlara Allahtan rahmet, geride kalan acılı ailelerine sabırlar dileriz.

 



Necati Yağız
20.06.2014 10:31:16
Arkadımız Selçuk Çevik ve kazada kaybettiğimiz ailesine Allahtan rahmet kalanlara başsağlığı dilerim.

ALİ ÖZTÜRK
23.06.2014 17:07:13
Rabbimden Rahmet,Geride Kalan Acılı Ailelerine sabır Diliyorum

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı